KAHRAMANMARAŞ / NURHAK - Nurhak Ortaokulu

03444712003
SEYİTALİLER MAH. EDİSON CAD. NO 49 NURHAK / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
-Öğrencilerimiz; kendine, çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde, her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan, bireyler olarak yetişsinler, -Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz mutlu, huzurlu olarak, tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, çevrede, bölgede ve ülkede örnek olacak model bir okul toplumu oluşsun, -Tüm öğrencilerimiz hayatta mutluluk duyacakları bir mesleğe yönelerek bir yüksek öğretime yerleştirilmeye hak kazansınlar, -Mükemmel niteliklere sahip bir kurum kültürü oluşsun, okul toplumunun bireyleri bu okul kültürleriyle gurur duysunlar.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde; “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirmek, öğrencilerimize çağdaş ve demokratik bir ortamda geleceğin öncüsü olarak eğitmek ve evrensel değerlere sahip model bir okul toplumu oluşturmaktır.
Minibüs
Seyitaliler mah. Edison cad. Dış Kapı No:49 Nurhak/KAHRMANMARAŞ
İl merkezine uzaklık : 200 km
Sportif Etkinlikler
2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem yapılan okullar arası futbol turnuvasında okul takımımız ilçe 1.´si olmuştur. Okullar arası kız voleybol turnuvasında okul takımımız ilçe 3.´sü, erkek voleybol turnuvasında takımımız ilçe 2.´si olmuştur.
Diğer Hususlar
Okulumuz 6 Şubat 2023 tarihli deprem nedeniyle yıkıldığı için eğitim öğretim faaliyetleri konteyner sınıflarda yürütülmektedir.